01-08-08

ready for takeoff

vanavond gaan we van start met de avondarkt en het optreden van DETUNED.

Morgen is er onze karaoke en nadien de kermisfuif met speciale videoclipshow

Zondag is er dan onze touwtrekking en de vedettenparade. Yves Seghers,Christoff en Paul Severs zullen er de ambance insleuren.

Inchrijven voor de touwtrekking kan nog steeds.

 

Allen daarheen zou ik zo zeggen.

 

 

16:57 Gepost door Feestcomit in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Info Feestcomité Geachte heer/mevrouw,Speciaal voor al uw activiteiten of events stellen wij u graag onze Kids Disco Show Zomertour 2010 voor.Een uniek concept dat zowel op de zeedijk, strand of op een podium, tent, zaal, marktplein, binnen of buiten kan opgevoerd worden.

De Kids Disco Zomertour trekt dit jaar door verschillende steden en dorpen in Nederland en Belgie.Na het succes van vorig jaar in verschillende gemeente, campings, badplaatsen, dorpen, hopen wij dit jaar onze gloednieuwe Zomertour “ De Kids Disco Show” editie 2010 te mogen komen voorstellen.Alle informatie over de “Kids Disco Show” kan u vinden op onze website. www.everyoneweb.com/kinderdiscoDe Zomertour 2010 “Kids Disco Show” is meer dan zomaar een kinderdisco. Het is twee uur puur show en entertainment voor de kinderen.
Ze brengen een wervelende show met talloze "Kids-hits", spelletjes, leuke cadeautjes, Miss & Mister Limboshow, Kids top 20, dans en spektakel. Ook de ouders genieten uitbundig mee! De “Kids Disco Show” is een echte familieshow met uiteraard de kids in de hoofdrol!Inbegrepen in de “Kids Disco Show” twee uur show en geluidsinstallatie.

Prijs 400euro. Voor de show van 2h. (alles inbegrepen).De Kids Disco Show “ Zomertour 2010” kan worden opgevoerd in het Nederlands, Frans en Engels naargelang uw wens en de aanwezige toeristen. De show kan zowel in de week, weekend, s’middags of s’avonds plaats vinden op de camping.U mag ons steeds vrijblijvend contacteren voor al uw vragen of info, en hopelijk kunnen we in de nabije toekomst samenwerken.Met vriendelijke groet,

Dirk Van Cauwenbergh

Tel: 00.32.486.885.430

Schoten - Belgie

Website: www.everyoneweb.com/kinderdisco

e-mail: kinderdisco@live.be

De Kids Disco Show.

Gepost door: Dirk | 17-03-10

De commentaren zijn gesloten.